Írjál nekünk e-mailt Hívjál minket telefonon

Ablakok, Árnyékolás / Műanyag, Műanyag - Alumínium ablakok, erkélyajtók / Inoutic profil

Inoutic profil

Az Inoutic üvegezésragasztási technológiával akár 2,6 m magasságú ablakok is kialakíthatók

Az INOUTIC profilrendszer

A német Deceuninck / Inoutic vállalat a több mint 75 országban jelenlévő belga Deceuninck konszern leányvállalata. A cégcsoport műanyag-feldolgozás területén 50 éves tapasztalatokkal büszkélkedhet. Az Imnoutic abalakprofiljai megfelelnek a legszigorúbb energiatakarékossági szabványoknak: jellemzőik a kiváló hőszigetelés, nedvesség- és rozsdaállóság. Az Inoutic garantálja az erős széllel és esővel szembeni legnagyobb fokú ellenállást, az optimális hangszigetelést, betörésvédelmet és hosszú élettartamot.

Az Inoutic üvegezésragasztási technológiával akár 2,6 m magasságú ablakok is kialakíthatók. A passzív házaknál ezért már nem kell lemondani a nagy ablak felületekről, a keretekbe különleges méretű üvegezés is használható egészen az 56 mm szélességig. A széles színválaszték korlátlan lehetőségeket nyit a homlokzatok kialakítására, és képes egyedi jelleget kölcsönözni bármilyen építészeti stílusnak.

Az alumíniummal burkolt változat, amelyet utólag lehet a profilokra illeszteni, az ablakok megjelenésénél az alumínium felhasználásának érzetét kelti, miközben a minőségi műanyag ablakok előnyeit kínálja.