Írjál nekünk e-mailt Hívjál minket telefonon

Pelletfűtés / Thermorossi pelletfűtésű kandallóbetét

Thermorossi pelletfűtésű kandallóbetétThermorossi pelletfűtésű kandallóbetét

Az olasz Thermorossi az egyik legfejlettebb fűtőberendezéseket gyártó vállalat Európában.

Nem csak különböző típusú és teljesítményű fa, pellet és kombinált üzemeltetésű kazánokat, kandallókat gyárt, hanem a napenergia felhasználásával lehetőséget biztosít a legmodernebb technológia alkalmazásával családi házak fűtés, meleg-víz és villamosáram igényeinek kiszolgálására, mindezt a legszigorúbb környezetvédelmi előírások teljesítése mellett.

A Thermorossi termékeket használók a legmodernebb technológiát a kiváló olasz dizájnt és a maximális kényelmet élvezik.

kandallóbetét behelyezéskandallóbetét légbefúváskandallóbetét szerkezetkandallóbetét töltéskandallóbetét 36 db

Az Airbox rendszer (egy termosztáttal ellátott szellőzőblokk) használatával egy kandallóbetéttel több helyiséget (akár négy különállót) is kifűthetünk, ahol a meleg-levegő mennyiségét egy négysebességes elektromos távvezérlő szabályozza és a beépített ventilátor juttatja el a kívánt helyekre.

Thermorossi egyik újdonsága a PelletPower .

Az égéstér új formája, a beállítás, a meglévő nyílások száma és a motorizált lapát folyamatos mozgása állandóan fenntartja az elsődleges és a másodlagos levegő közötti keverést. Az égésteremék ahelyett, hogy  az égéstérben maradna a szélekre kerül és leseik a hamutartó edénybe.

A pelletfogyasztás optimalizálása és a hőleadás növelése céljából a kandallóbetétek függőleges csövekkel ellátott hőcserélőjének, égésterének, tűzterének és súlyos parázstartójának köszönhetően maximálisan kihasználja a hősugárzás, hővezetés és hőszállítás által nyerhető energiát.

A Multi-way Air System nevű meleg levegő szabályozó rendszerrel a meleg-levegő különböző irányokba áramoltathatók. A felhasználó a meleget előre, a két hátsó csatorna felé, vagy egyszerűen csak jobbra, vagy balra vezetheti.

A mozgatható, vagy fix rögzítő alkatrészeknek köszönhetően a kandallóbetét beszerelése könnyű és gyors.

A pelletadagoló állítható alapzata lehetővé teszi a kandalló méretre építését.

Minden Thermorossi termékeket  kiszállítás előtt egy óra gyári próbaüzemen tesztelnek, így kerülve el a legkisebb beüzemelési problémát is.