Írjál nekünk e-mailt Hívjál minket telefonon

Fafűtés / Jotul fatüzelésű kandalló

Jotul fatüzelésű kandallóJotul fatüzelésű kandalló


A Jotul egyike a világ nagy múltú kályha, beépített kandalló és kandalló gyártóinak.

A 160 éves hagyományokból szerzett szakértelem, valamint a mindennapi eszközök esztétikus kivitelezése alapvetően meghatározzák a Jotul filozófiáját.

A Jotul öntöttvas kályhái, kandalló betétei és kandallói kézi-készítésűek, melyekhez a legjobb alapanyagokat használják fel, ezért kínálhatja termékeit a leghosszabb garanciát.

A Jotul kandallói  CB (Clean Burn) kivitelűek és ideálisan használhatóak meleg levegő keringetési rendszerekhez. A CB-nek azaz a másodlagos égetésnek köszönhetően lehetővé válik akár 40%-os tüzelőanyag megtakarítás is ugyan akkora teljesítmény leadás mellett.

A CB rendszerű tűztér korszerű technikai koncepciója tökéletesen egyenletes égetést eredményez akkor is, amikor az égéshez szükséges légáramlás feltételei nem ideálisak.

A fa elégetésének hatékonysága a Jotul kandallóbetétek esetében nagyobb, mint 80%.

A szerkezeti kialakítás megakadályozza az ellenőrizetlen légáramlást, ezáltal lehetővé téve a lassabb égést a tűztérben, melynek köszönhetően a hőenergia leadás hatékonyabbá válik.

A Jotul kandallói előregyártottak és egy nap alatt külső segítség nélkül összeszerelhetőek.

Jotul 10 év garanciát biztosít a kandalló külső öntvény szerkezetre. 2 év garanciát az üvegajtóra, tűztér elemekre és a mozgó alkatrészekre.