Írjál nekünk e-mailt Hívjál minket telefonon

Ajtók / Bejárati ajtók / Laminált bejárati ajtók

Laminált bejárati ajtókLaminált  bejárati ajtók

A minőségi, harmadik generációs műanyag homlokzati nyílászárók, ma már a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek. A műanyag bejárati ajtók látványukban sokfélék lehetnek, egyszerűek, visszafogottak vagy markánsak, hangsúlyosak. A műanyagajtó dizájnt a széles forma és színválaszték jellemzi.

A műanyag bejárati ajtókat a kiváló minőség jellemzi a nagy profilkeresztmetszeteknek köszönhetően, míg a jó hőszigetelést nemcsak a profil hanem a hőhídmentes küszöb is segíti, míg a huzat kizárásáról a speciális tömítések gondoskodnak.

A műanyag bejárati ajtók rendszerét úgy alakítják ki, hogy a lehető legnagyobb acélmerevítést be tudja fogadni. Ebből és a beépítési mélységből adódóan az ellenálló képessége 30 %-kal nagyobb lett, mint az átlag műanyag bejárati ajtóké.

A műanyag nyílászárók alapanyaga nagy keménységű PVC, amelyek belső fémmerevítésekkel vannak ellátva ezáltal megnövelve a profilok statikai terhelhetőségét. A nyílászáró profilok minden esetben cellás felépítésűek. A légkamrák számának növekedésével nő a profilok hőszigetelő képessége, merevsége, és vastagsága is.

A bejárati ajtók több ponton záródó kilincsműködtetésű zárral felszereltek, a vasalatrendszer erős pánttal három irányban állítható, így biztosítva a bejárati ajtó tökéletes működését, precíz beállítását. A bejárati ajtó biztonságossága a kilincsszerkezettel növelhető, amely védett térről szerelhető, letörés ellen védett. A biztonságplusz zárbetéttel, csapos rúdzárral vagy akár kampós zárszerkezet alkalmazásával növelhető

Típusuk lehet egyszárnyú kialakítás befelé- és kifelé nyíló ajtóval akár fix oldalvilágítóval,  vagy kétszárnyú befelé- és kifelé nyíló bejárati ajtó tetszés szerint felülvilágítóval is. Az ajtószárny kialakítása lehet teljesen üvegezett, mintás ajtópaneles, esetleg biztonsági, illetve katedrál üveggel ellátott.

A díszítő ajtópanelek mintázata igény szerint változhat az alaptípus a teli (üveg nélküli), a félig üveges, és a mélyen üveges verziók. Kétszárnyú ajtók esetén a fő szárnyban lévő panellel azonos oldalpanel is biztosított. Az oldal és felülvilágító elemek üvege összhangba hozható az ajtópanel üvegezésével. A bejárati ajtó egyediségét, az általunk létrehozható legkülönbözőbb mintázatoknak köszönheti. A forma kialakítása az ajtószárnyba kerülő szárnyosztók mennyiségével és annak elosztásával alakítható ki. Ezáltal létrehozott mezőkbe tömör hőszigetelt betét, vagy különböző mintás-katedrák-reflexiós üveg egyaránt elhelyezhető.

A kiegészítők széleskörű választéka lehetővé teszi a műanyag bejárati ajtók sokféle variációját többféle színben, acrylcolor és fautánzatú fóliás kivitelben is.