Írjál nekünk e-mailt Hívjál minket telefonon

Fafűtés / Thermorossi fatüzeléses és vízteres kályhák / Ardhea sorozat

Ardhea sorozat

Ardhea sorozat (vízteres kályhák)Ardhea

Az Ardhea modell egy vízteres fakandalló azok számára, akik a gázfűtés alternatíváját keresik. Az Ardhea-t nem kell elrejteni a kazánházban, hanem a gyönyörű kerámia burkolatával a nappali egyik ékessége lehet. A ház központi-fűtés rendszerére csatlakoztatva az egész házat felfűti.

Ardhea F

Az Ardhea F modell egy vízteres fakandalló azok számára, akik a gázfűtés alternatíváját keresik, A ház központi-fűtés rendszerére csatlakoztatva az egész házat felfűti. Különlegesség a beépített sütő, amely hőmérővel és három magasságra állítható csepegtető tálcával is ellátott.

Ardhea Easy

Egy vízteres fakandalló azok számára, akik a gázfűtés alternatíváját keresik, A ház központi-fűtés rendszerére csatlakoztatva az egész házat felfűti. Az érvényben levő európai biztonsági és építési előírások alapján tervezett termék a Thermorossi egyik legnagyobb technikai eredménye.

Ardhea Easy F

Az Ardhea F Easy-t nem kell elrejteni a kazánházban, hanem a gyönyörű kerámia burkolatával a nappali egyik ékessége lehet. A ház központi-fűtés rendszerére csatlakoztatva az egész házat felfűti. Különlegesség a beépített kemence, amely hőmérővel és három magasságra állítható csepegtető tálcával is ellátott.