Írjál nekünk e-mailt Hívjál minket telefonon

Pelletfűtés / Thermorossi pelletfűtésű kazánok

Thermorossi pelletfűtésű kazánokThermorossi pelletfűtésű kazánok

Az olasz Thermorossi az egyik legfejlettebb fűtőberendezéseket gyártó vállalat Európában.

Nem csak különböző típusú és teljesítményű fa, pellet és kombinált üzemeltetésű kazánokat, kandallókat gyárt, hanem a napenergia felhasználásával lehetőséget biztosít a legmodernebb technológia alkalmazásával családi házak fűtés, meleg-víz és villamosáram igényeinek kiszolgálására, mindezt a legszigorúbb környezetvédelmi előírások teljesítése mellett.

Thermorossi egyik új szabadalma a PelletPower .

Az égéstér új formája,pellet kazán fiók a beállítás, a meglévő nyílások száma és a motorizált lapát folyamatos mozgása állandóan fenntartja az elsődleges és a másodlagos levegő közötti keverést. Az égésteremék ahelyett, hogy  az égéstérben maradna a szélekre kerül és leseik a hamutartó edénybe.

A két lánggal működő szabadalmaztatott égőfejének köszönhetően több mint 90%-os teljesítményt képes elérni. A keletkezett hőenergiát vagy a központi hőcserélőhöz, vagy az oldalsó hőcserélőhöz vezeti.

A Compactmatic az egyszerűséget és kényelmet kereső legigényesebb pellet kazán napkollektor vevők számára készült, teljesen automatikus kazán.

A motoros csőtisztító megőrzi a hőcserélő tisztaságát és hatékonyságát, a motoros csigarendszer automatikusan az oldalsó tárolóba üríti a hamut.

 A digitális vezérlőpanel könnyen kezelhető a jól látható egyszerű menüvel, csendes és szabályozható füstelszívással.

A kazánokhoz kapcsolhatók kiegészítő pellet tartályok és Thermopuffer  vagy Thermocell® is. 

A Thermorossi pellet kazánok könnyen csatlakoztathatók mind a hagyományos mind a legmodernebb szolár fűtésrendszerekhez.

Minden Thermorossi termékeket  kiszállítás előtt egy óra gyári próbaüzemen tesztelnek, így kerülve el a legkisebb beüzemelési problémát is.