Írjál nekünk e-mailt Hívjál minket telefonon

Szolgáltatás / Kertépítés , kerttervezés / Kertgondozás, ápolás, általános karbantartás

Kertgondozás, ápolás, általános karbantartásKertgondozás, kertátápolás, általános kertkarbantartás


Cégünk lelkes csapata szakképzett kertész munkatársakkal segít abban, hogy kertje egész évben gyönyörű látványt nyújtson.

Sövény- és fűnyírás kertgondozás ápolás sövény


A sövény a kert, telek körbekerítésének, vagy a kerten belüli körbekerítésének legjobb és legszebb eszköze. A sövény a kertnek dísze lehet, mint kertszobrászat egyszerű formája. A nem szabadon növő sövények Habitusuk, színük, és a díszítő értékeik alapján nagyon különbözőek lehetnek, egyben viszont megegyeznek, ápolást, gondozást, nyírást igényelnek.

A fűnyírás a kertészkedés alapvető része. Ha nem szakszerűen végezzük, akkor előfordulhat, hogy akár újra is kell telepítenünk pázsitunkat. Kollégáink a legnagyobb odafigyelés mellett végzik el ezt a műveletet.

Ültetés, újraültetés

kertgondozás ápolás 06
Kertünk növényeit, virágait rendszeresen ültetni - újraültetni az egyik leginkább szaktudást igénylő feladat. Minden növényfajta tulajdonságait számon-tartani nem könnyű. Kertész kollégáink több éves-évtizedes tapasztalattal teszik élettel telivé kertjét. kertgondozás ápolás 03


Metszés, gallyazás elszállítás

kertgondozás ápolás 07
Az őszi teendők egyike a fametszés, gallyazás. Ezzel készítjük fel kertünk fáit a télre. Ha ezt elmulasztjuk, akkor az akár a gondosan nevelt növények életét is veszélyeztetheti. A lehulló lombkorona, az avar eltakarítása szintén igen fontos és nagy munkát jelent ebben az időszakban.

Vállalunk továbbá: