Írjál nekünk e-mailt Hívjál minket telefonon

Szolgáltatás / Kertépítés , kerttervezés

Kertépítés , kerttervezés


Kertépítés , kerttervezés

A szép kert általában nem a véletlen műve, hanem gondos tervezés eredményeképpen jön létre. Akár újonnan telepített, akár átalakított, vagy folyamatosan frissített kertről van szó, előzőleg minden lépést mérlegelnünk kell. Ha a végső arányok, színek és formák harmonikus egészet alkotnak, és a szemlélőnek mégis az a benyomása, hogy véletlenszerűen létrejött képződményt lát, akkor elmondható, hogy a tervezés sikerrel járt.

Egy kertet soha nem részegységek összegeként, hanem hangulatos, a házzal és a környezettel harmonizáló őszkompozícióként kell értékelnünk.

A kerttervezésről és annak kivitelezéséről röviden:Főbb kert típusok a stílusjegyek alapján a következők:

Kerttervezés során ezek a típusok a legfőbb irányadó vonalak, de ezen kívül természetesen minden más egyedi igény is felmerülhet. A fenti típusok kombinációja is kivitelezhető a kerttervezés során, ha megfelelő szakembert választ kertje megszépítéséhez!

Mi éppen ezt kínáljuk! Keressen fel minket most kerttervezési, kertépítési szolgáltatásainkért!

Egészség és praktikum: konyhakertet otthonra!

Bizonyára mindannyian emlékszünk arra, ahogyan nagyszüleink vagy szüleink háza előtt meseszép virágoskert ékeskedett, azonban érdemes visszagondolni az – általában a ház mögött helyet foglaló – zöldségesekre, gyümölcsösökre, konyhakertekre, ahonnan olyan sok minden beszerezhető volt egy finom ebédhez. 

Egyre népszerűbb konyhakertet, fűszerkertet kialakítani otthonunkban. Ki ne szeretné saját termesztésű zöldségeit és fűszereit felhasználni a háztartásában? Nem beszélve arról, hogy egy ilyen haszonkert kis területen is létrehozható, ám fontos előre átgondolni, hogy ezek a kertek, amellett, hogy szépek és hasznosak, megfelelő és hozzáértő kerttervezést, kialakítást és gondozást igényelnek.  Szakembereink a kertépítés során a külcsín mellett minden olyan szempontokat is figyelembe vesznek, melyek hozzájárulnak a növények megfelelő növekedéséhez, hogy kertje egyszerre lehessen csodaszép és praktikus is.

Szeretné, ha főzés során az otthon termett alapanyagokat használhatná, melyek nem csupán egészségesek, de alig kell pár lépést tennie értük? Kerttervező és kertépítő szolgáltatásainknak köszönhetően tapasztalt szakértők segítségével alakíthatja ki saját igényeinek megfelelő, az otthonához tartozó kertet. Ön csak álmodja meg, mi pedig valóra váltjuk! 


Kertépítés 02Kertépítés 03Kertépítés 04